Cercar

Blog - Blog

Blog

Alimentació saludable a domicili

 

Que l’aliment sigui la teva medicina, i la medicina, el teu aliment.
Hipòcrates s.V a.C.

L’etapa vital de la tercera edat ve acompanyada de diferents canvis en el cos de les persones, afectant directament a les necessitats nutricionals, i a la vegada, a la composició corporal, el sistema digestiu, el sentit del gust i l’olfacte, el metabolisme, el sistema cardiovascular, renal, immunològic...

Per això és imprescindible una alimentació saludable i equilibrada, que ajudi al bon funcionament del cos i el prepari davant de possibles malalties i afectacions amb un bon nivell de defenses.

Amb la voluntat de seguir cuidant les persones grans en tots els àmbits possibles del seu dia a dia, ASISgrup ho fem també ara des de l’alimentació. Portem a la vostra llar menús saludables i adaptats a diferents tipus de dietes:

· basals

· triturades
· diabetis
· col·lesterol
· hiposòdiques
· baixes en hidrats de carboni
· hipocalòriques...

 

Totes elles seran sempre elaborades amb productes de proximitat de primera qualitat i una cuina casolana. Oferir sempre una alimentació ecològica i una dieta equilibrada és la nostra màxima.

Per la nostra experiència en la cura de les persones grans, sabem que habitualment en l’alimentació de persones grans interfereixen aspectes com:
- un metabolisme més lent
- una disminució de l’absorció intestinal
- problemes de masticació
- augment de la ingesta de medicaments
- pèrdua de gana

Tot això serà tingut en compte i com que sabem que cada cos i cada cas és únic, el nostre personal realitzarà un qüestionari dietètic previ, per tal de poder personalitzar els menús. Llavors tan sols haureu d’escollir quins dies de la setmana voleu rebre’ls a domicili.

A més, els enviaments a Girona ciutat, Salt i Sarrià de Ter són gratuïts.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem del nostre servei amb detall.

 

 

dieta menjar a domicili alimentacio saludable alimentació gent gran tercera edat Girona


Documents

No hi ha documents a mostrar