Cercar

Serveis tècnics

Teleassistència (TAD)

Serveis tècnics

La teleassitència d'ASISgrup et permet atenció immediata en situacions de crisis, les 24 h del dia els 365 dies de l’any. Amb instal·lació immediata, sense quota d’alta ni d’instal·lació.

Una petita ajuda per allargar la permanència al domicili

Davant de qualsevol emergència només s’ha de prémer el botó que l’usuari porta sense necessitat d’acostar-se al telèfon, encara que hagi caigut i no es pugui moure. Depenent del grau d’emergència parlarà amb l’operador a través del mans lliures o s’enviarà directament els recursos necessaris al domicili (ambulància, bombers, policia...).

 

A més pots complementar el servei afegint diferents accessoris que et permetrant entra d'altres detectar foc, fum, gas, mobilitat, caigudes, obertura de portes, etc...

Detector de Foc i fum: Dispositiu dissenyat per detectar la presència de fums procedents de fums d'un incendi. Es dispara una alarma acústica i emet una alerta a la central.
Detector de gas: Dispositiu dissenyat per detectar fuites de gasos, com el butà, propà, gas natural i gas ciutat. Es dispara una alarma acústica i emet una alerta a la central. Disposa de dos indicadors lluminosos ( connecció xarxa elèctrica i l'altre de detecció de gas).
Dispositiu de mobilitat/passivitat: Dispositiu dissenyat per detectar l'absència de moviment a l'habitatge ( no compatible amb mascotes), emet una alerta a la central.
Detector de caigudes: Dispositiu dissenyat per detectar un canvi de posició brusc de l'usuari, es dispara una alarma acústica i emet una alerta a la central.
Detector d'obertura de porta:Permet controla la inactivitat de la persona usuària mitjançant la no obertura de certes portes. En el cas de passar el període establert es dispara una alarma acústica i emet una alerta a la central.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325