Cercar

Serveis tècnics

Assessorament en accessibilitat

Serveis tècnics

 

L’assessor en accessibilitat (AA) és el professional expert en tot tipus de solucions per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

L’AA fa una valoració i un assessorament en les diferents activitats de la vida diària:

  • Accés al domicili: us donem solucions i alternatives perquè pugueu entrar i sortir còmodament de casa. Valorem esglaons, amplades de pas i necessitat de baranes, rampes i altres ajudes per a l’accés.
  • Desplaçaments: mirem com fer-vos els desplaçaments més fàcils i més autònoms, tant dins com fora del domicili. Mirem passadissos, obertura de portes, il·luminació, obstacles i necessitat de productes de suport com cadires de rodes, caminadors, crosses, bastons de quatre potes, bastons convencionals.
  • Higiene i bany: assessorem tant en l’accés com en l’activitat de la dutxa perquè no hagueu de menester ningú. Tenim en compte l’accés a dutxa o la banyera, els espais de maniobra i la necessitat d’agafadors, alces, baranes, cadires de dutxa i altres productes de suport per al bany.
  • Vestit: us facilitem estratègies i us aconsellem en l’ús de multitud de productes de suport que us permetran vestir-vos i desvestir-vos de forma independent.
  • Alimentació: aquesta activitat tan bàsica la podreu fer més fàcilment amb l’ajuda dels nostres serveis. Busquem la millora de la funcionalitat mitjançant l’ús de coberts i articles adaptats.
  • Cuina: si és el que us agrada, no cal que deixeu de cuinar, només cal aprendre a fer-ho d’una altra manera. Valorem la disposició dels armaris i fomentem l’autonomia personal mitjançant l’ús d’utensilis adaptats per cuinar.
  • Descans: us podem assessorar en tot tipus de mobiliari, com llits adaptats o butaques especials, que contribuirà al vostre confort i benestar.
  • Comunicació: disposem de productes especialitzats per mantenir-vos comunicats i garantir la seguretat, com telèfons de fàcil maneig, intercomunicadors i productes avisadors de caigudes.
  • Mobilitat: mantenir una bona postura, ajudar en les transferències i facilitar el moviment són alguns dels nostres objectius. Us assessorem en productes d’ajuda a la mobilitat, com les grues o coixins giratoris.
  • Oci i lleure: no renuncieu a les activitats de lleure que més us agraden, us podem assessorar en infinitat d’articles que us seran de molta utilitat, com jocs per a estimulació cognitiva, productes de manualitats, eines adaptades.

 

 

 

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325