Cercar

Atenció a les persones

Servei d’Atenció a Domicili (SAD)

Atenció a les persones

Assistència a la Persona: Ajudes en les Activitats de la Vida Diària (AVD), com vestir-se, aixecar-se del llit, cures, àpats, higiene, medicació, compres...
Assistència a la Llar: Organització de la casa, neteja, cura de la roba, etc.

Compra Servei d’Atenció a Domicili (SAD) al millor preu

20.00

Conjunt de tasques que es realitzen a la llar de persones o famílies que es troben en situació de mancança d'autonomia temporal o permanent per poder realitzar les tasques habituals de la vida quotidiana. Un servei SAD pot ser d’assistència a la persona, d’assistència a la llar o ambdues coses:

  • Assistència a la Persona: Ajudes en les Activitats de la Vida Diària (AVD): vestir-se, aixecar-se del llit, cures, àpats, higiene, medicació, compres...
  • Assistència a la Llar: Organització de la casa, neteja, cura de la roba, etc.

L’objectiu del SAD és Promoure una millor qualitat de vida de les persones usuàries, potenciant la seva autonomia personal i unes condicions adients de convivència en el seu propi entorn familiar i sociocomunitari.

El SAD d’ASISgran és un servei d’atenció personalitzada i suport a domicili que pretén la millora de la qualitat de vida i la integració de les persones en el seu entorn familiar i social. Aquesta tasca la realitza personal professional contractat per nosaltres amb la titulació adient per a cada cas.

ASISgran fa un seguiment personalitzat dels nostres serveis, amb l’objectiu de garantir-ne la qualitat i donar una resposta ràpida als canvis en les necessitats de cada client. Aquest seguiment el realitzem de forma periòdica a partir de trucades telefòniques i d’informes mensuals dels nostres treballadors/es.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325