Contracta online serveis professionals de neteja

Subministrament de Productes d’Higiene

Descripció

Instal·lació de l’equipament i subministrament de productes

CONSUMIBLES

Oferim un conjunt de dispensadors i un programa de consumibles que cobreixen totes les necessitats de sanitaris, vestuaris, laboratoris,... Assistim el client en la definició de necessitats, ens fem càrrec de la instal·lació de l’equipament i n’assegurem el subministrament regular.
Dispensadors, dispositius desinfectants, ambientadors i bacteriostàtics automàtics, contenidors y accessoris per la higiene femenina i nadons, papereres, cubells de brossa, sabó dermoprotector, emulsions i locions de rentat de mans, paper higiènic, tovalloles de paper,...

BARRERES ANTIBRUTÍCIA

A més, ASISGRUP posa a disposició dels seus clients tot tipus de catifes, estores o pelfuts que permetran millorar el manteniment de neteja gràcies a la seva capacitat per retenir tot tipus de brutícia.
Un tècnic d’ASISgrup es desplaçarà per valorar el tipus de barrera, prendre les mides exactes i posteriorment fer la instal·lació.

ESTORES A MIDA

El 80% de la brutícia que entra en un immoble ho fa a través de les petjades. La correcta col·locació de barreres antibrutícia serà la millor prevenció! Reduirem els processos de neteja i farem el conjunt més sostenible i menys costós.