Contracta online serveis professionals de neteja

Neutralització d’Olors i Aromatització

Descripció

Creació d’experiències olfactives mitjançant l’aromatització i neutralització d’olors

Els aromes són capaços de retransmetre i proporcionar innumerables sensacions: neteja, relax, luxe, misteri, glamur, passió, feminitat o masculinitat, alegria, desig... a través de les nostres fragàncies busquem oferir sensacions. Un ambient agradable que es relacioni directament amb la identitat del negoci, establiment o habitatge. Una experiència que els clients o visitants recordaran.

Amb el nostre servei no t’hauràs de preocupar de res, un tècnic serà l’encarregat de subministrar el dispensador adequat, buscar la olor que necessiteu o canviar-la quan calgui. Augmentar-ne la potència a les èpoques de més calor o més presència o reduir-ne la intensitat quan no sigui necessari. Tot en una quota mensual sense altes, sense ensurts...

Fes que no s’oblidin de la visita!

La Neutralització d’Olors pretén reduir o anular l’efecte d’una mala olor. A nivell ambiental, aquesta actuació la realitzem a través d’un compost de 52 olis naturals i essències totalment ecològics i biodegradables.

Un preparat de microorganismes i enzims catalitzen les reaccions metabòliques de la degradació bacteriana en substàncies orgàniques de fluids, teixits i altres superfícies eliminant les males olors.