Cercar

Serveis per al teu centre

Treball Social (TS)

Serveis per al teu centre

El teu centre està al dia dels recursos públics i privats? I els seus pacients? Hi ha milers de tràmits que desconeixem i poden garantir una millor qualitat de vida per nosaltres i els altres.

 

Un/a treballador/a social és l'intermediari perfecte pels teus pacients!

 

En la majoria d'ocasions, els usuaris del centre no són capaços de gestionar ni prendre decisions entorn dels seus recursos. Per aquest motiu, la treballadora social ofereix una atenció individualitzada i/o familiar amb l’objectiu d’orientar, informar i assessorar els recursos socials actuals (públics o privats), prevenint possibles situacions de risc al pacient i el centre. En la presa de decisions, inesperada i imperiosa, intervenen sentiments i/o incapacitats, així que el nostre servei ajuda a cercar el recurs residencial més adient, escoltant i comprenent la història de cada un.

Per altra banda, un intermediari social és bàsic per a establir una connexió entre les necessitats del centre i els seus pacients. El/la treballador/a social assumeix aquest rol per tal d'orientar, guiar i informar el centre entorn del diagnòstic social de les persones ingressades. També coordina l'assignació de places amb els equips PADES i el seguiment de casos tributaris amb els corresponents Serveis Socials.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325