Cercar

Serveis per al teu centre

Teràpia Ocupacional (TO)

Serveis per al teu centre

Tots tenim preferències i formes concretes de fer les activitats diàries. Però de vegades, a causa d’un accident, una malaltia o perquè ens fem grans, hem de fer-les de diferent manera. Per assolir-ho, necessitem l'ajuda d'un terapeuta ocupacional.

 

Millorar les capacitats del pacient requereix teràpia ocupacional!

 

El terapeuta ocupacional treballa des de les capacitats i els interessos, facilitant les eines necessàries perquè la persona pugui ser més independent en la seva vida diària. La intervenció valora la situació i les necessitats del pacient i la família per proposar millores en l’àmbit de la rehabilitació, la compensació i/o l’adaptació de l’entorn.

En centres, el terapeuta ocupacional té la capacitat d'actuar tant individualment com en grup per a tots aquells pacients disposats a treballar les seves capacitats. Les àrees d’actuació de la teràpia ocupacional són les següents:

  • Auto-manteniment: tasques de la vida diària, com alimentació, vestit, higiene, mobilitat, descans i son, medicació, compres, cuina.
  • Productivitat: com es duen a terme les activitats (laborals, socials, formatives, de joc). Es valora la postura, l’ergonomia i la seguretat.
  • Oci: activitats de lleure, participació comunitària, interessos.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325