Cercar

Serveis per al teu centre

Psicopedagogia

Serveis per al teu centre

Les persones presentem diferents capacitats en l'aprenentatge. Per aquelles més grans, les quals poden arribar a desenvolupar demències i trastorns de la memòria, és bàsica la intervenció cognitiva.

 

Ets un centre residencial que necessita psicopedagogia?

 

La psicopedagogia per a persones grans actua a través dels principis de la rehabilitació neuropsicològica. És a dir, tracta la quotidianitat del pacient, no des de la rutina, sinó en la mediació entre persona i societat, l'entorn i la comunitat. D'aquesta manera, s'avalua la relació educativa de l'usuari amb la realitat.

El/la psicopedagog/a assessora i atén al grup i la persona perquè prenguin consciència de les seves capacitats. Per tant, també treballa de forma individualitzada, i el seu diagnòstic pot aconsellar un canvi de centre si la família canvia de domicili.

Professionalment, es reflexiona i s'intervé per fer eficaços els rendiments dels pacients, i en casos de trastorns, utilitzant tècniques de reminiscència, estimulació, adaptació i cognició. El seu rol permet al centre acompanyar el pacient en el seu creixement.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325