Cercar

Serveis per al teu centre

Psicologia

Serveis per al teu centre

La salut mental és primordial per afrontar malestars psicològics que sorgeixen en algun moment de les nostres vides. Afecten el dia a dia, sobretot en la presa de decisions i la interacció amb els altres, provocant inestabilitat emocional i esgotament físic. En un centre és primordial mantenir un entorn social i l'estimulació dels pacients.

 

Ens preocupa la salut mental. Ens preocupen les persones.

 

Si el teu centre necessita psicòlegs professionals que cuidin la salut i el benestar dels pacients, ASISgrup disposa del personal titulat capaç d'orientar, tractar i assessorar situacions de conflictivitat psicològica, de caràcter social, familiar o personal. Durant el tractament, l'especialista acompanya el pacient en termes d'apoderament, control i autoestima, sovint alterades per l'acceptació del diagnòstic d'una malaltia o la pèrdua d'un ésser estimat.

Les funcions del psicòleg en el centre van més enllà de la consulta individualitzada. En l’actualitat, dirigeix l'equip interdisciplinari per l'elaboració de valoracions psicològiques i l'atenció adequada, realitza programes d'estimulació cognitiva, fomenta la integració i participació dels residents, dissenya accions formatives relacionades en l'àmbit de psicologia i gestiona la informació de les decisions preses per l'entitat. En aquest sentit, esdevé un mediador entre ambdues parts.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325