Cercar

Serveis per al teu centre

Podologia

Serveis per al teu centre

Al llarg dels anys, els peus han d’aguantar molt de pes. L'estructura muscular i òssia o les articulacions pateixen modificacions i es fan vulnerables. Especialment, els peus de la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda són més propensos a trastorns tròfics i estàtics, per tant, requereixen una atenció periòdica.

 

ASISgrup disposa del/la podòleg/a que necessita el teu centre.

 

El nostre personal, titulat i especialitzat, realitza el servei per als usuaris del centre i pel centre. Què significa? No solament atén a les situacions dels pacients prevenint, diagnosticant i tractant la correcta cura del peu (normalment, deformitats i lesions provocades per malalties cròniques com artrosis, artritis, vasculars o diabetis), sinó que també presta ajuda, coneixement i seguiment al centre sobre els seus usuaris. En altres paraules, garanteix una mediació per a la bena entesa i satisfacció entre ambdues parts.

A més, ofereix l'assessorament ortopèdic adequat per tal de millorar l’autonomia del pacient i evitar caigudes o adaptar el servei al centre, facilitant l'obtenció o l'ús de recursos.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325