Cercar

Serveis per al teu centre

Logopèdia

Serveis per al teu centre

Els usuaris del teu centre presenten dificultats comunicatives per costum, degeneració o dificultat? S'encoratgen a aprendre, recuperar o millorar qualsevol via de comunicació?

 

Disposem del/la logopeda ideal!

 

ASISgrup ofereix les prestacions de logopedes professionals que disposen de les eines necessàries per a tractar les alteracions i recuperar la funcionalitat i autonomia comunicatives dels pacients.

El servei està dirigit a infants, iniciats en l’adquisició del llenguatge, o adults, que pateixen trastorns comunicatius (malalties degeneratives, alteracions o accidents), avaluant i rehabilitant la parla, la veu, el llenguatge oral, escrit i/o no verbal de l'usuari.

A més, el centre és en tot moment partícip del procés, com l’entorn més pròxim del pacient (familiars i cuidadors), ja que l'especialista els presta guies i pautes d’actuació. La comoditat i la constància són les claus de la recuperació, així que el logopeda especialitzat també funciona com un continu mediador entre el centre i el pacient per cobrir les necessitats de cada un.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325