Cercar

Serveis per al teu centre

Integració Social (TSIS)

Serveis per al teu centre

Cada cop més centres amb pacients de col·lectius vulnerables contracten integradors socials per a evitar situacions d'exclusió. Les seves accions promouen la igualtat de drets i d'oportunitats de totes les persones.

 

I tu? Ja tens un/a integrador/a social al teu centre?

 

L'integrador social és un professional qualificat que planifica, realitza i avalua de forma individualitzada els usuaris i treballa conjuntament amb ells, en equip. El tècnic intervé integrat desenvolupant estratègies socioeducatives i activitats especialitzades (tallers, xerrades temàtiques...) per a aconseguir la plena inclusió de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la seva vida.

ASISgrup selecciona els/les integradores socials més adients per al centre en qüestió i el tipus de pacients. A part d'efectuar un procés d'integració i un pla de treball individual, ajuda als pacients i al centre a adaptar-se als canvis, interiors i exteriors. A més, impulsa la mediació entre els mateixos pacients o el centre, implementant millores en la comunicació de diferents llenguatges.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325