Cercar

Serveis per al teu centre

Infermeria (DUI)

Serveis per al teu centre

Tens personal especialitzat que col·loca i retira sondes o vies? Orienta i educa al pacient segons la seva malaltia? O s'encarrega de l'organització i administració correcta de la medicació?

 

El servei d'infermeria (DUI) té els professionals que necessites!

 

Sovint, un centre no disposa del personal adequat per actuar en situacions d'emergència mèdica i és bàsic disposar d'un servei d'infermeria per a l'acompanyament, atenció i intervenció. Un/a infermer/a ofereix diferents serveis al pacient:

  • Cures (sota prescripció i pauta mèdica). Tractament de ferides, nafres, abscessos i cremades. Extraccions de sang, retirada de punts de sutura i grapes, embenats, extracció de taps de cera.
  • Sondes i vies (sota prescripció i pauta mèdica). Col·locació, retirada i manteniment de sondes nasogàstriques (alimentació) i vesicals (orina), o vies perifèriques (medicació per via).
  • Administració de medicaments (sota prescripció i pauta mèdica). Injectables, ènemes, vacunes, medicaments tòpics, organització de la medicació.
  • Monitoratges. Control de la pressió arterial, temperatura, glucosa, freqüència cardíaca i respiratòria, saturació d’oxigen, pes, electrocardiogrames.
  • Control i seguiment dels pacients. Diabetis, cardiopaties, patologies renals, informes de seguiment, elaboració de qüestionaris i històrics.
  • Formació, informació i suport emocional. Al pacient o la família, oferim educació sobre la malaltia, disseny i establiment de dietes.
  • Gestions. Acompanyament a les visites mèdiques, gestió farmacèutica i d’analítiques, coordinació amb altres professionals (metge de capçalera, metge especialista, fisioterapeuta, psicòleg...).

Els diferents productes i medicaments són subministrats pel centre, el qual, a través d'aquest servei, es manté informa't i en contacte amb la situació dels seus pacients gràcies al seguiment de l'infermer/a.

 

Visita l'oferta de serveis conduïts per professionals sociosanitaris i destinats a centres.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325