Cercar

Assessorament social i legal

Viabilitat

Assessorament social i legal

Sovint, tenim clares les nostres necessitats d'atenció sociosanitària, o les d'un familiar, però no disposem dels recursos econòmics suficients per cobrir-la. Potser tampoc tenim el temps, l'espai, la distància, els coneixements, la salut, l'entorn social o les relacions requerides. El departament de viabilitat d'ASISgrup t'escolta i et troba la millor solució.

 
T'aconseguim els recursos necessaris per a la teva atenció sociosanitària!
 
Aquest servei busca fer viable l'atenció sociosanitària de qualsevol persona a qui li manquin recursos per obtenir-la. I per això, explorem i assessorem entorn de diverses línies. Quines són?
 
  • Gestió Patrimonial. Si tens un patrimoni, cerquem la millor opció per treure'n rendiment: rendes vitalícies, venda amb lloguer garantit, permutes o intercanvis, hipoteques inverses, lloguer invers, venda nua propietat...
  • Cohabitatge. Habitatges tutelats, edificis amb serveis o projectes com Co-mpartim, en el que persones grans comparteixen habitatge i despeses, amb la finalitat d'acompanyar-se, socialitzar i estalviar sense perdre autonomia.
  • Ajudes públiques. La xarxa pública és immensa. ASISgrup cerca entre totes les possibilitats locals (ajuntaments, barris, casals...), nacionals i estatals l'opció més adequada per a la teva situació. 
  • Ajudes privades o associatives. Més enllà de les prestacions públiques, hi ha entitats i associacions que ofereixen diverses ajudes a col·lectius. ASISgrup col·labora de forma estreta amb les entitats més destacades del territori. 

Volem ser els teus assessors en molts més serveis!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325