Cercar

Ajudes per a la mobilitat i autonomia

Assessorament en Accessibilitat

Ajudes per a la mobilitat i autonomia

Les Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) afronten un canvi de forma sobtada o diària: la readaptació a les activitats quotidianes. No és senzill, però sí que existeix la capacitat de fer-ho més fàcil. En aquests casos actua el/la nostre/a assessor/a en accessibilitat.

 

Tenim les solucions per adaptar-te al dia a dia!

 

A través d'aquest servei, l'especialista valora les activitats diàries de la persona i l'assessora, exposant solucions en referència als següents aspectes:

  • Accés al domicili: alternatives perquè pugui entrar i sortir còmodament de casa. Es valoren esglaons, amplades de pas i necessitat de baranes, rampes o altres ajudes per a l’accés.
  • Desplaçaments: mirem com fer els desplaçaments més fàcils i autònoms, tant dins com fora del domicili. Es consideren passadissos, obertura de portes, il·luminació, obstacles i necessitat de productes de suport (cadires de rodes, caminadors, crosses, bastons de quatre potes, bastons convencionals...).
  • Higiene i bany: sigui en l’accés com en l’activitat de la dutxa, prioritzem la seva autonomia. Tenim en compte l’accés a la dutxa o la banyera, els espais de maniobra i la necessitat d’agafadors, alces, baranes, cadires o altres productes de suport.
  • Vestit: facilitem estratègies i l'aconsellem en l’ús de múltiples productes de suport que permetin vestir-se i desvestir-se de forma independent.
  • Alimentació: busquem millorar la funcionalitat d'alimentar-se mitjançant l’ús de coberts i articles adaptats.
  • Cuina: si li agrada cuinar, no cal que ho deixi de fer. Valorem la disposició dels armaris i fomentem l’autonomia personal mitjançant l’ús d’utensilis adaptats per cuinar.
  • Descans: assessorem sobre qualsevol mobiliari, com llits adaptats o butaques especials, que contribueixen al confort i benestar.
  • Comunicació: disposem de productes especialitzats per mantenir-lo comunicat/da i garantir la seva seguretat (telèfons de fàcil maneig, intercomunicadors i productes avisadors de caigudes).
  • Mobilitat: una de les nostres prioritats és ajudar-lo en les transferències i facilitar-li una bona postura. Assessorem en productes per a la mobilitat, com les grues o coixins giratoris.
  • Oci i lleure: no cal renunciar a les activitats de lleure que més li agraden. Assessorem en infinitat d’articles com jocs per a l'estimulació cognitiva, treballs manuals o eines adaptades.

 

Tens mobilitat reduïda? Prioritzes la teva mobilitat i autonomia? Les nostres ajudes estan al teu servei.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325