Cercar

Gestió laboral

Assessorament Laboral

Gestió laboral

Dins del Règim General de Treballadors existeix un sistema espacial d’Empleats de la Llar, que obliga a donar d’alta en la Seguretat Social a tots els/les treballadors/es de la llar. Gràcies a aquest, 6 de cada 10 compten amb cobertura social.

 

Regula el servei domèstic contractat!

 

L’assessorament laboral d’ASISgrup ajuda a l’ocupador a gestionar l’alta i la contractació del servei domèstic. Tenir un empleat de la llar il·legalment contractat és un assumpte seriós, i es pot reclamar a través d’una inspecció. Actualment, el Ministeri de Treball disposa d’inspectors que, per denúncia prèvia o de manera aleatòria, visiten domicilis per comprovar la situació laboral dels treballadors de la llar.

Per què és important disposar de servei domèstic regularitzat?

  • Vacances: els empleats de la llar amb un contracte a jornada completa gaudeixen de 30 dies anuals de vacances remunerades.
  • Baixes: els treballadors que pateixen una baixa mèdica estan coberts per la prestació.
  • Quitança: un cop cessats per desistiment, els empleats cobren la indemnització corresponent (en cap cas quan es tracta de motius d'indisciplina).

A ASISgrup ajudem a garantir els drets dels/les treballadors/es de la llar i evitem mals majors pels ocupadors, com multes per desobediència.

 

Estàs al cas de tots els nostres serveis de gestió laboral?

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325