Ozonitzador Hidro-Aire 100 Domèstic

Els nostres ozonitzadors de la sèrie HIDRO-AIRE DOMÈSTIC són equips amb els que podràs obtenir aigua ozonitzada a l’instant, de forma extremadament senzilla.

Són generadors d’ozó de sobretaula, així que únicament necessites una presa de corrent per poder connectar-lo i deixar-lo funcionar.

Aquests ozonitzadors d’aigua estan pensats per poder col·locar-los sobre del marbre de la cuina o sobre de qualsevol taula i poder ozonitzar l’aigua de l’interior d’un got, ampolla o garrafa. Únicament s’ha d’introduir dins del recipient el tub conductor d’ozó i aconseguiràs a l’instant els meravellosos beneficis de l’ozó en el tractament de l’aigua.

Amb la nostra sèrie de generadors d’ozó HIDRO-AIRE DOMÈSTIC obtindràs tots aquests beneficis:

  • Oblida’t de carregar amb les pesades ampolles d’aigua fins al seu domicili. Podrà beure aigua de l’aixeta sense preocupar-se de la seva desinfecció ja que el nostre ozonitzador d’aigua s’encarrega de purificar-la.
  • Aconsegueix a l’instant aigua totalment esterilitzada, ja que elimina les bactèries i els virus. Per altra part, el nostre purificador d’aigua s’encarrega de que aquesta estigui lliure d’olors i sabors desagradables.
  • Podràs rentar les fruites i verdures amb l’aigua depurada pel nostre ozonitzador, amb això aconseguirà eliminar totalment els plaguicides i les bactèries com la E-coli.
  • Utilitza l’aigua ozonitzada per la neteja i desinfecció de la teva llar.
  • És excel·lent per rentar les mascotes, ja que elimina els insectes i els paràsits que pugui tindre.
  • Utilitza aigua ozonitzada en la rentadora. Així aconseguiràs uns resultats espectaculars sense necessitat de productes químics i sense utilitzar aigua calenta. Amb els nostres ozonitzadors d’aigua domèstics aconseguiràs blancs més purs sense gastar en productes blanquejants i estalviant energia.
  • L’aigua ozonitzada allarga la vida de les flors naturals tallades i col·locades a un gerro.

 

Utilització: Per botelles de 2 litres

Producció d'ozó: 100 Mg per hora

Ozonitzador Hidro-Aire 100 Domèstic