Cercar

Serveis de neteja

Domicilis

Serveis de neteja

Sabem que no és fàcil deixar entrar algú a casa teva. Per aquest motiu, tractem la neteja domèstica amb especial cura. El fet d'atendre a persones dependents ens fa grans coneixedors del servei de neteja domèstica, la importància del teu espai i el procés de selecció del personal, adequat a les teves exigències.

 

Si ens deixes, netegem la teva llar per a tu!

 

A ASISgrup disposem de personal uniformat, experimentat, discret i de confiança, per això, donem molta importància als canvis de personal, i fem tot el possible perquè no succeeixi. En cas afirmatiu, sempre se't comunicarà prèviament. Fem la neteja de manteniment del vostre domicili en l’horari i els espais indicats.

El servei de neteja domèstica pot ser puntual o de manteniment (setmanal, quinzenal, mensual...). Es du a terme en l'horari i espais indicats, amb els productes i utillatges que el/la propietari/ària en faciliti. 

Mira el procediment de neteja domèstica aquí.

 

OBSERVACIONS: El servei de MANTENIMENT només és vàlid si té una freqüència setmanal, en cas contrari el servei és ESPORÀDIC. Comenteu-nos totes les dades necessàries per a la realització del servei: dies i horari, tasques a dur a terme... En cas que la informació facilitada no sigui suficient, contactarem amb tu per via telefònica. El servei mínim és de 2 hores.

 

Descobreix tots els nostres serveis de neteja!

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325