Cercar

Serveis de neteja

Domicilis

Serveis de neteja

Compra Domicilis al millor preu

0

Ho sabem, sabem que no és fàcil deixar entrar algú a casa teva, i per això tractem la neteja domèstica amb especial cura. La nostra experiència en atenció a persones dependents ens fa ser grans coneixedors de la casuística del servei de neteja domèstica. Com tu, donem molta importància als canvis de personal, i, per això, fem tot el possible perquè no succeeixi i si ha de ser així, sempre se’t comunicarà prèviament.

Si ens deixes ho fem per tu!

Personal uniformat, experimentat, discret i de confiança farà la neteja de manteniment del vostre domicili en l’horari escollit i realitzarà la neteja dels espais indicats.

Serveis puntuals o de manteniment (setmanal, quinzenal, mensual...).

El nostre personal farà la neteja amb els productes i utillatges que els propietaris del domicili facilitin.

Annex-PROCEDIMENT-NETEJA-DOMeSTICA2015102020211008-757.pdf

 

OBSERVACIONS COMPRA: El servei de "MANTENIMENT" només és vàlid si té una freqüència setmanal, en cas contrari el servei és "ESPORÀDIC". Afegiu a notes abans de finalitzar la comanda totes les dades necessàries per a la realització del servei: dies i horari, tasques a dur a terme, altres observacions. En cas que la informació facilitada no sigui suficient, contactarem amb vosaltres via telefònica. El servei mínim és de 2 hores.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325