Cercar

Blog - Noticies

Noticies

Un servei global que aporta solucions

Asisgrup té el compromís i la implicació necessaris per a solucionar qualsevol problema que et sorgeixi. Oferim una atenció personalitzada i adaptada a les teves demandes per a satisfer les necessitats personals i garantir un bon servei.

Utilitzem els recursos humans, materials i tecnològics adequats per a l'optimització dels nostres serveis i apliquem una millora contínua en equipaments, maquinària, tècniques i formació del personal amb l'objectiu d'obtenir qualitat a un preu competitiu.

La contribució dels nostres treballadors és essencial per obtenir el nostre èxit i és la base de tot el que fem. Treballem amb persones i per a persones. I oferim un servei proper, una resposta immediata i un tracte personalitzat adaptant-nos en tot moment a les necessitats de cada client.

Els nostres serveis van des de l'atenció i assessorament sociosanitari a les persones amb manca d'autonomia temporal o permanent, a serveis de neteja industrial i domèstica amb tractaments i solucions per deixar els teus espais nets i amb un ambient agradable.

Som responsables de contribuir al benestar de les persones, proporcionant ordre i un entorn sa a les instal·lacions. Com a especialistes en neteja i servei d'assistència, coneixem la importància del que fem.

Posa't en contacte amb nosaltres i et donarem les solucions que necessites.

Asisnet Asisgran AsisImmo AsisRRHH valors sociosanitari neteja manteniment industrial empresa


Documents

No hi ha documents a mostrar