Cercar

Blog - Blog

Blog

Recomanacions per a unes festes de Nadal amb gent gran

En plena desescalada de la segona onada de la Covid-19, escalem cap a les festes de Nadal. Seran sens dubte unes festes diferents, marcades per les restriccions, les distàncies, els tocs de queda... i en les que caldrà que tots fem un esforç per preservar la salut dels que més estimem. Viure les festes, sí, però viure-les responsablement.

En moltes llars hi haurà avis i àvies que com tots, esperen aquestes dates tant assenyalades per retrobar-se amb la família i compartir bons moments. Aquest any però, el millor regal que els podem fer és la seva protecció. És per això, que serà molt important respectar una sèrie de recomanacions.

En el cas que els fem visites:
· Fer-ho sempre amb mascareta ajustada.
· Rentar-nos les mans al arribar.
· Reduir el temps d’estada.
· Mantenir ventilat l’espai on ens reunim.


En el cas que compartim àpat:
· Rentar-nos les mans al arribar.
· Intentar mantenir la distància sempre que es pugui i col·locar-nos la mascareta altra vegada quan no estiguem menjant.
· Mantenir ventilat l’espai on ens reunim.
· Rentar-nos sovint les mans o utilitzar gel hisdroalcohòlic durant les hores que compartim.


Altres:
· Evitar traslladar les persones grans fora del seu domicili en la mesura que es pugui i evitar multiplicar els seus contactes.
· Cal respectar les indicacions que facin les autoritats sanitàries en cada moment o tram en que ens trobem, tant pel que fa a nombre de persones reunides com als horaris de reunió.

Des d’ASISgrup podem donar-vos un cop de mà també durant les festes de Nadal. Informeu-vos sobre el nostre SAD (Servei a Domicili), acompanyaments, contractació d’hores puntuals, selecció de treballadores de la llar... Trobareu recolzament en les tasques de la llar i l’atenció a familiars d’edat avançada o amb manca d’autonomia, vetllant alhora per la preservació de la seva salut en època de pandèmia, per exemple:

· Sortides o passejos a l’exterior assegurant-nos de la seva correcta protecció.
· Procurar una neteja regular de la llar.
· Realitzar-los la compra per evitar el seu desplaçament a llocs concorreguts.
· Acompanyament a metges, banc i gestions vàries.

Entre tots treballarem per a unes festes responsables al costat dels que més estimem.

Bon Nadal!

ASISgran mesures contra la covid mesures seguretat covid 19 TERCERA EDAT tramits socials girona treballadora llar


Documents

No hi ha documents a mostrar