Cercar

Blog - ASISgran

ASISgran

Què fan els nostres treballadors/es socials?

Aprofitant el Dia Mundial del Treball Social, dedicat, en aquesta edició, a la construcció de societats inclusives que respectin la diversitat de l’individu i la comunitat, dediquem un espai a conèixer la tasca dels treballadors i treballadores socials d’ASISGRUP. La nostra àrea de salut té una gran experiència en aquest tipus de servei, ja que l’equip, a més de contribuir als valors i principis que permeten reconèixer i respectar la dignitat de les persones, ha estat format i coneix les metodologies de planificació i intervenció en cada cas.

Llavors... com garantim, actualment, la dignitat de les persones?

  • SOM el gestor de cas dels nostres usuaris i el seu referent global per a cobrir les seves necessitats socials, sanitàries i legals. Assumim la responsabilitat perquè sabem com prevenir determinades situacions de risc social.

 

  • ORIENTEM les famílies dels possibles recursos existents del sistema de Seguretat Social, i en gestionem la tramitació. Coneixem tots els recursos que les persones tenen al seu abast per a millorar la seva qualitat de vida.

 

  • Ens COORDINEM amb treballadors socials de diferents àmbits i poblacions per garantir als usuaris una atenció integral. Ens agrada conèixer i escoltar la realitat de cada cas en profunditat, amb l’objectiu de planificar la intervenció i avaluar els seus resultats. I no tan sols això, sinó que ajudem a comprendre la situació a l’usuari i les pràctiques que utilitzarem per combatre-la.

 

  • PROVEÏM el servei de treball social a centres sanitaris i residencials de referència a la província de Girona. Aquesta competència gerencial ens permet acompanyar el centre en la seva evolució i exercir de mediador entre aquest i la realitat psicosocial del pacient.

 

Ja ho saps...

Si vols el nostre servei de treball social per al teu centre? Contracta’ns!

Si prefereixes que els nostres professionals sociosanitaris t’atenguin al teu domicili? Contacta amb nosaltres!

ASISGRUP ASISgran Centres Girona Serveis treballadora social treball social persones dignitat


Documents

No hi ha documents a mostrar