Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

Neteja de vidres en altura

La neteja de vidres en altura és una feina que a causa de la dificultat d'accés està destinada exclusivament a empreses especialitzades, que compten en el seu equip amb professionals que coneixen el funcionament i tenen totes les eines i mesures de seguretat necessàries per a netejar els vidres de manera eficaç i segura.

En l'última dècada l'estètica de les construccions està canviant, donant pas a edificis més moderns on els vidres juguen un paper primordial, per a aprofitar la llum solar al màxim possible. 

L'inconvenient és la dificultat per poder netejar i mantenir els vidres en perfecte estat, per la qual cosa és fonamental contractar una empresa per a aquesta tasca.

Les tècniques emprades per a aconseguir una correcta neteja de vidres en altura depenen en gran part de les característiques de la construcció i del sistema disponible. 
Moltes de les eines utilitzades per a aquest fi deixen de ser útils quan cal netejar a una altura per sobre dels 15-20 metres.


Tècniques per a la neteja de vidres en altura

Per saber quin sistema seleccionar a l'hora de fer una neteja de vidres en altura cal determinar l'altura del lloc així com l'accessibilitat a aquest.
Per altures superiors a 2 metres es fan servir escales o perxa. I per altures ja més elevades s'utilitzen elevadors i grues.

Asisgrup comptem amb un dels serveis de neteja de vidres en altura amb més professionals que trobaràs. Apliquem la nostra experiència per a treure-li tot el partit als diferents sistemes, garantint sempre el millor resultat i la satisfacció de tots els nostres clients.

Contacte amb nosaltres i t'informarem de quina és la millor opció.

Asisnet neteja manteniment industrial empresa Vidres Neteja vidres altura Altra Edificis amb vidres


Documents

No hi ha documents a mostrar