Cercar

Blog - Blog

Blog

Neteja de tendals: El que importa és l’interior... i també l’exterior!

En qualsevol negoci la imatge que es transmet a l’exterior és molt important. Una imatge descuidada, poc neta o envellida es traduirà en un missatge negatiu cap als nostres clients.

És per això que elements del vostre mobiliari com tendals o pèrgoles necessiten tenir un manteniment regular al llarg de l’any, perquè al arribar les  èpoques de més sol i calor puguem lluir-los amb orgull, ja sigui a la terrassa d’un negoci d’hostaleria o en qualsevol comerç.

I és que sense adornar-nos, a poc a poc les inclemències del temps van deteriorant les lones, i tot i que a vegades puguem pensar que la mateixa pluja les neteja, el cert és que es va acumulant pols, verdet, fongs, excrements d’ocells que poden escurçar molt la seva vida útil.

ASISgrup som especialistes en aquest tipus de neteja; apliquem tècniques especials utilitzant l’aspiració i l’aplicació de detergents neutres o si cal, màquina d’injecció. Tot perquè el que brilli aquesta època no sigui només el sol, sinó també la imatge del vostre negoci!

També ens encarreguem de la neteja de persianes i vidres, altres elements que poden acumular brutícia i que no podem descuidar.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al 972 410 325 o sol·liciteu un pressupost aquí.

 

tendals neteja asisgrup pergoles manteniment girona facility services


Documents

No hi ha documents a mostrar