Cercar

Blog - ASISnet

ASISnet

La importància de mantenir la neteja a la comunitat de veïns

La neteja a la comunitat de veïns és un pilar bàsic en la convivència diària entre els habitants d'aquesta, no només per mantenir la higiene general del lloc, sinó, i més important, la de tots els que viuen en la finca.
Cal tenir en compte el moviment que reben l'entrada, passadissos, finestres, portes, escales, ascensors, altres zones comunes, etc, especialment si la comunitat compta amb molts propietaris/as vivint i utilitzant les instal·lacions.

Tot això provoca que s'embrutin amb freqüència i que sigui necessària la seva neteja regular per a mantenir el lloc higiènic i saludable. Tot això rep encara més importància d'ençà que va arribar el COVID-19.


La neteja de comunitats de veïns és un aspecte clau i cal tenir-lo en compte per diferents motius. Aquí n'esmentarem alguns:

- Garanteix la seguretat de tots els usuaris que fan vida a la comunitat.

- Tenint una comunitat amb un bon manteniment, l'immoble prendrà molt més valor amb el pas del temps.

- La convivència veïnal es desenvoluparà en un ambient molt més òptim.

- Mantenint les àrees comunes netes i en bon estat farà que gaudir de les instal·lacions serà molt més satisfactori i segur.

Quan cal decidir qui s'encarrega de les tasques de neteja en una comunitat de veïns, el més pràctic és contractar una empresa de neteja, però no sempre és una tasca fàcil. Existeixen molts dubtes sobre aquest tema que convé tenir clars abans de prendre la decisió, com per exemple, la freqüència de neteja que necessitarà la comunitat o els serveis que ha de tenir aquesta neteja. Doncs bé, a Asisgrup estem aquí per aclarir els teus dubtes.

Tot dependrà de les necessitats que tingui cada comunitat, ja que és evident que com més gran sigui l'edifici i més quantitat d'espais comuns tingui, més serveis necessitarà. No és el mateix, un edifici de 3 plantes, que una urbanització amb 20 habitatges, garatges, piscina, amb zones verdes i esportives.

Així que si estàs buscant una empresa perquè es faci càrrec de la neteja de la teva comunitat, no dubtis en contactar amb Asisgrup, et realitzarem un pressupost detallat, ajustat als serveis que la teva comunitat necessiti. Confia amb els nostres professionals.

Asisnet neteja manteniment comunitat de veïns veïns comunitat


Documents

No hi ha documents a mostrar