Cercar

Blog - ASISgran

ASISgran

Instal·lació d'ascensor domèstic

L'augment de l'esperança de vida i la presa de consciència davant l'accessibilitat universal ha traslladat solucions que fins ara s'aplicaven en espais públics a l'ambient privat. És el cas dels elevadors o ascensors que, fins fa uns anys, eren solucions pensades per a empreses o centres oberts al públic.

Els ascensors per casa o ascensors domèstics són un producte cada vegada més demandat. Ja sigui per l'interès dels propietaris de l'habitatge per aportar una nova solució de mobilitat que faciliti la vida present o futura dels seus habitants garantint una alternativa a les escales o pel desig de revaloritzar l'habitatge mitjançant la instal·lació d'aquesta utilitat.

Els ascensors o elevadors estan pensats per fer més còmoda la vida dels habitants del domicili en qüestió i aportar aquest valor extra. A Asisgrup realitzem la instal·lació d'aquests elevadors particulars, què són ràpids, silenciosos i compactes

Aquests elevadors domèstics estan dissenyats per adaptar-se a qualsevol entorn de la llar i són ideals pels propietaris que necessiten ajuda per a moure's per casa o bé desitgen condicionar-la pel futur.

Quan es pensa a instal·lar un ascensor domèstic, a Asisgrup som conscients que la seguretat dels seus ocupants ha de ser sempre un element prioritari. Per a garantir-la, els ascensors que instal·lem, tenen un botó de parada d'emergència pels ocupants, en cas que sigui necessari.

Discrets, elegants i econòmics, són la solució perfecta per a tu i la teva família.
Posa't en contacte amb nosaltres ara i et donarem més informació. 

Asisgran Ascensors Elevadors Elevador domèstic Mobilitat Accesibilitat ServeisIntegrals ServeisGlobals FacilityServices Instalació stiltzhomelift


Documents

No hi ha documents a mostrar