ASISgran compta amb un equip de professionals sociosanitaris titulats que podran realitzar el servei allà on es necessiti.

Els Serveis Professionals Sociosanitaris persegueixen una atenció biopsicosocial, una visió integrada de la salut, que inclou: l’estat físic, l’estat psicològic i l’activitat social.

Pretenen la millora de la salut en general i de la qualitat de vida en particular, d’aquelles persones que per un o altre motiu no poden desplaçar-se per cercar el servei.

  • Serveis professionals a domicili: El professional es desplaçarà a casa teva.
  • Serveis professionals per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

Servei de Treball Social (TS)

Descripció

La treballadora social ofereix una atenció individualitzada i/o familiar amb l’objectiu d’orientar, informar, assessorar i gestionar els recursos socials actuals (públics o privats), prevenint possibles situacions de risc al domicili.

Assessora sobre les conseqüències i afectacions davant d’una pressa de decisió, la qual, sempre sorgeix de forma inesperada i imperiosa en la qual intervenen sentiments que no van compaginats amb el benestar de la persona afectada.

En els casos on és viable que la persona romangui al domicili, cerquem els professionals més adients o el perfil de cuidadora 24H més acurat. I en els casos on la persona no pugui viure al domicili, ajudar-la en la recerca del recurs residencial més adient tenint en compta, la pròpia història personal.

 

Θ OBSERVACIONS SERVEI ONLINE

  • El servei online es realitza únicament a l'area metropolitana de Girona. Per altres ubicacions consultar preu i funcionament.
  • El servei es realitza en el domicili de l'usuari o en el centre assistencial.
  • Al realitzar la compra, tria la opció "Recollida en Botiga - oficines d'ASISgrup" en les opcions de transport.
  • Un cop realitzada la compra ens posarem en contacte amb vosaltres.