ASISgran compta amb un equip de professionals sociosanitaris titulats que podran realitzar el servei allà on es necessiti.

Els Serveis Professionals Sociosanitaris persegueixen una atenció biopsicosocial, una visió integrada de la salut, que inclou: l’estat físic, l’estat psicològic i l’activitat social.

Pretenen la millora de la salut en general i de la qualitat de vida en particular, d’aquelles persones que per un o altre motiu no poden desplaçar-se per cercar el servei.

  • Serveis professionals a domicili: El professional es desplaçarà a casa teva.
  • Serveis professionals per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

Servei de Fisioteràpia

Descripció

Un fisioterapeuta titulat i amb experiència es desplaça al teu domicili amb l’equip de material necessari per realitzar el servei.

La finalitat del servei de fisioteràpia és promoure la salut funcional de la persona, prevenir, curar o pal·liar dolors i/o discapacitats per tal de recuperar les capacitats motrius musculoesquelètiques i posturals. L’objectiu sempre serà assolir el màxim nivell d’autonomia possible millorant la seva qualitat de vida.

El nostre professional coneix com i d’on sorgeix cada moviment, quins sistemes s’activen i quina musculatura hi participa, de forma que aplicarà les tècniques adequades per a mantenir el nivell adequat de funcionalitat.

Tenir cura d’un mateix i del nostre cos, de l’adequada recuperació de lesions i de l’estimulació necessària en casos de patologies traumatològiques o neurològiques. Important assessorament en ajudes ortopèdiques per a fer-ne un bon ús i evitar-ne un ús inadequat, amb un criteri independent al de la pròpia sucursal ortopèdica.

El nostre fisioterapeuta es desplaça al teu domicili amb el material necessari.

 

Θ OBSERVACIONS SERVEI ONLINE

  • El servei online es realitza únicament a l'area metropolitana de Girona. Per altres ubicacions consultar preu i funcionament.
  • El servei es realitza en el domicili de l'usuari o en el centre assistencial.
  • Al realitzar la compra, tria la opció "Recollida en Botiga - oficines d'ASISgrup" en les opcions de transport.
  • Un cop realitzada la compra ens posarem en contacte amb vosaltres.