Cercar

Intervenció multidisciplinària

Mètode Glifing - Entrenament de la capacitat lectora

Intervenció multidisciplinària

El Glifing és un mètode d’entrenament de la lectura que s’adapta a cada nen i entrena la lectura a través d’un joc d’ordinador.

Com funciona el Glifing?

Avaluem
En pocs minuts, gràcies a una prova Glifing dissenyada per especialistes podem conèixer el perfil lector del nen de manera precisa i objectiva.

Analitzem
Les dades obtingudes en l’avaluació Glifing i al llarg de l’entrenament, permeten al professional de referència saber en tot moment què és exactament allò que el nen necessita reforçar.

Entrenem
Des de casa, amb un ordinador i fent de la lectura un joc. El nen treballa amb el Glifing entre 15 i 20 minuts al dia 4 dies a la setmana.

Millorem
El primer que millora és l’actitud vers la lectura i l’autoestima. També descendeix el nombre d’errors de manera significativa alhora que va augmentant la velocitat de lectura.

El resultat és una lectura més fluïda i una millor comprensió.

 

Amb Glifing la fluïdesa i precisió lectora del nen poden arribar a assolir la mitjana esperada pel nivell del curs i l'edat. El nen pot divertir-se llegint, sense mostrar cansament o frustració.

 

Novetats del Glifing

 • Monitorització dels resultats
  Tant tu com el teu professional de referència podreu consultar en tot moment l'evolució de l'entrenament i la millora de les habilitats lectores.
  El perfil lector s'actualitza cada vegada que finalitzes una sessió d'entrenament, amb la qual cosa no només podem ajustar la pauta, també mantenim la motivació.
 • Sistematització dels materials
  Els materials d'entrenament del Mètode Glifing han estat elaborats per professionals partint de les darreres aportacions científiques en matèria d'aprenentatge de la lectura i d'una recerca constant.
  La seva sistematització permet que els professionals puguin adaptar al màxim la pauta d'entrenament, emprant materials ideats per treballar específicament allò que el nen necessita.
 • Millora constant dels materials
  Una recerca científica constant, aportacions multidisciplinàries i la voluntat d'adaptar l'entrenament a cada nen, fan que el Mètode Glifing estigui en continu creixement.
  El nostre objectiu és ajudar-te a millorar la lectura. Al servei d'aquest objectiu posem els nostres coneixements i la nostra experiència per tal de fer que la teva experiència Glifing sigui la millor possible.
 • Entorn lúdic i dinàmic
  Entrenar la lectura amb el Mètode Glifing és un joc.
  A través de diferents activitats i dinàmiques entrenem la lectura de manera divertida i motivadora. El joc consisteix a superar-se un mateix enfortint les habilitats lectores. Fem èmfasi en el valor de l'esforç, la constància, el reforç positiu i la resiliència.

 

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325