Cercar

Profesionals sociosanitaris

Servei de Treball Social (TS)

Profesionals sociosanitaris

PER A PERSONES

La treballadora social ofereix una atenció individualitzada i/o familiar amb l’objectiu d’orientar, informar, assessorar i gestionar els recursos socials actuals (públics o privats), prevenint possibles situacions de risc al domicili.

Assessora sobre les conseqüències i afectacions davant d’una presa de decisió, sovint inesperada i imperiosa. En ella intervenen sentiments que no van compaginats amb el benestar de la persona afectada.

En els casos on és viable que la persona romangui al domicili, cerquem els professionals més adients o el perfil de cuidadora 24 h més acurat. I en els casos on la persona no pugui viure al domicili, ajudar-la en la recerca del recurs residencial més adient tenint en compte la història personal.

 

PER A CENTRES

Un intermediari social és bàsic per a establir una connexió entre les necessitats del centre i els seus pacients. La treballadora social assumeix aquest rol per tal d'orientar, guiar i informar el centre entorn del diagnòstic social de les persones ingressades. També coordina l'assignació de places amb els equips PADES i el seguiment de casos tributaris amb els corresponents Serveis socials.

Sense perdre la mirada cap a les persones, atén la demanda social dels pacients i els assessora sobre els recursos existents, públics o privats, escoltant i empatitzant amb els casos personals.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325