Cercar

Intervenció multidisciplinària

Neurorehabilitació SINAPS

Intervenció multidisciplinària

La Neurorehabilitació és un procés a través del qual els pacients amb alguna afectació neurològica treballen juntament amb els nostres professionals d’ASISgran a domicili, per a minimitzar els dèficits físics, cognitius, emocionals, que sorgeixen de forma sobtada o bé progressiva.

Comprèn l’acompanyament i intervenció en malalties neurològiques com demències, ictus, traumatismes cranioencefàlics, tumors cerebrals o declivi i deteriorament cognitiu. Comptem amb un equip MULTIDISCIPLINAR format per: Neuròleg, Fisioterapeuta, Psicòleg, Logopeda, Treballador Social i Terapeuta ocupacional. Un cop apareix la necessitat, ens desplacem al teu domicili per conèixer el context, realitzem una avaluació, i seleccionem segons cada cas quins són els professionals que l’han d’atendre. La nostra intervenció global es treballa dia a dia al domicili.

Pretén reduir les conseqüències dels dèficits secundaris al dany neurològic en la vida diària, i reduir el nivell en que aquests dèficits interfereixen en el funcionament adequat de l’individu.

  • Assegurar l’autonomia personal i afavorir la socialització.
  • Afavorir l’estimulació de les funcions cognitives superiors.
  • Acompanyar a la persona en la presa de consciència de les seves dificultats.
  • Acompanyar a la persona i els seus familiars per a elaborar un projecte de vida nou.
     

A la vegada promou la comoditat de l’usuari perquè no s’hagi d’anar desplaçant i citant amb diferents professionals a diferents centres, amb aquest model d’intervenció es realitzaran els serveis a domicili.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325