Cuines Industrials i Conductes d'extracció
Neteja de conductes i extracció de fums
Neteja Integral dels sistemes d'extracció de cuines: Extractor, filtre, campana i conductes. Es creen els registres amb tapes homologades, s'acceeix a tots els punts.
Amb un manteniment adecuat del sistema d'extracció:
- Evitem riscos d'incendi
- Contaminació d'aliments
- Millora del rendiment del sistema extractor
- Allarguem la vida de la maquinaria d'exracció
- Estalviem energia, manteniments i reparacions
- Complim la normativa de sanitat
- Complim les normes de prevenció de riscos d'incendi
- Complim amb el Codi tècnid d'edificació
- Evitem la proliferació d'insectes i rosegadors
- Evitem fums i olors desagradables
Neteja i desinfecció de cuines industrials
L’activitat que desenvolupen les cuines industrials de restaurants, bars, hotels, cuines de càtering, sales d’especejament, magatzems i l'hostaleria en general, exigeix una neteja i higienització al màxim nivell. A més d’assolir els seus objectius han d’acomplir amb les normatives actuals sobre la higiene dels productes alimentaris, i els plans de control basats en el Sistema d’Anàlisis de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).
La neteja elimina restes de greixos i olis, així com bactèries, gèrmens, agents patògens, virus, fongs, espores, protozous, coliformes, nematodes, rotaviurs, quists, ous d’insectes, etc.
Netegem
- Zona calenta: cremadors, planxes, graelles i forns
- Zona extracció: campana i filtres
- Zona de treball: superfícies, fogons i lleixes
- Zona terres i taulells
Resultat: Desinfecció total sense restes d’aigua ni productes.
Sol·licita pressupost sense compromís
El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.
Sol·licitar pressupostTambé pot trucar-nos al telèfon:
972 410 325