Contracta online serveis professionals de neteja

Cuines Industrials i Conductes d'extracció

Descripció

Neteja de conductes i extracció de fums

 

Neteja Integral dels sistemes d'extracció de cuines: Extractor, filtre, campana i conductes. Es creen els registres amb tapes homologades, s'acceeix a tots els punts. 

Amb un manteniment adecuat del sistema d'extracció:

  • Evitem riscos d'incendi
  • Contaminació d'aliments
  • Millora del rendiment del sistema extractor
  • Allarguem la vida de la maquinaria d'exracció
  • Estalviem energia, manteniments i reparacions
  • Complim la normativa de sanitat
  • Complim les normes de prevenció de riscos d'incendi
  • Complim amb el Codi tècnid d'edificació
  • Evitem la proliferació d'insectes i rosegadors
  • Evitem fums i olors desagradables

 

Neteja i desinfecció de cuines industrials

L’activitat que desenvolupen les cuines industrials de restaurants, bars, hotels, cuines de càtering, sales d’especejament, magatzems i l'hostaleria en general, exigeix una neteja i higienització al màxim nivell. A més d’assolir els seus objectius han d’acomplir amb les normatives actuals sobre la higiene dels productes alimentaris, i els plans de control basats en el Sistema d’Anàlisis de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

La neteja elimina restes de greixos i olis, així com bactèries, gèrmens, agents patògens, virus, fongs, espores, protozous, coliformes, nematodes, rotaviurs, quists, ous d’insectes, etc.

Netegem

  • Zona calenta: cremadors, planxes, graelles i forns
  • Zona extracció: campana i filtres
  • Zona de treball: superfícies, fogons i lleixes
  • Zona terres i taulells

Resultat: Desinfecció total sense restes d’aigua ni productes.