Cercar

Selecció de personal

La teva borsa de treball

Selecció de personal

Servei de gestió externa de borsa de treball

Volem ser la teva Borsa de Treball!

Vols que gestionem tots els teus CV? Vols tenir un link directament a la teva web on els candidats es puguin anotar online? O vols derivar-los a la plataforma a través del correu electrònic? Volem ser la teva borsa de treball.

  • Sense cost d’alta
  • Sense manteniment
  • Només pagues si ens utilitzes

Què oferim? Un programa de gestió de CV sempre actualitzat i amb les darreres millores del mercat i accés als diferents perfils definits.

Les modalitats de recerca seran les següents:

CV Bàsic

Descripció: En tot moment l’entitat podrà demanar la tramesa de fins a 6 CV (segons disponibilitat de perfil) a ASISgrup classificats segons rangs bàsics: Perfil, població i radi, sexe, edat, ...

Funcionament: L'entitat ens enviarà un mail amb la petició. ASISgrup tornarà un mail al demandant amb un màxim de 6 cv que encaixin amb l'oferta en el termini de 48h laborables. No hi haurà més contacte amb el demandant. En cas de redefinir el perfil es comptarà com una nova tramitació. Els candidats no s'hauran entrevistat i no s'hauran contactat de forma específica per l'oferta.

CV Plus

Descripció: Servei de tria de CV personalitzat, dirigit entitats que vulguin iniciar un procés de selecció entrevistant a un nombre més reduït de candidats. ASISgrup fa tota la gestió de; seleccionar quins CV s’adeqüen més al perfil, quins són més actuals i amb més bones referències i finalment, realitzen la primera trucada de contacte per fer un primer filtre i saber disponibilitat i si estarien interessats. Posteriorment s’enviaran els CV (fins a 3) i l’empresa ja confirmarà amb els candidats l’entrevista.

Funcionament: L'Entitat ens enviarà un mail amb la petició de l’establiment indicant perfil, ASISgrup es posarà en contacte amb per definir el perfil i processar el pagament. Un cop realitzat el pagament ASISgrup enviarà a l'establiment els CV.
COST: 100€+iva per remesa (descompte 50% amb tarifa plana)

Selecció de Personal

Descripció: És un format ideal si el que busques és oblidar-te dels inconvenients d’una selecció del personal, ASISgrup gestiona i fa per l’empresa tots els tràmits per la selecció (tria de CV actualitzats, primers filtres, entrevistes personals, comprovació de referències, psicotècnics i tria del candidat/da idoni pel lloc de treball ofert).

Funcionament: L'Entitat es posarà en contacte amb ASISgrup per definir el perfil del candidat, lloc de treball, etc. Un cop realitzat el pagament començarà el procés de selecció. El termini variarà de la concreció del perfil i les necessitats del client, però serà de mínim 6 dies laborables.

Personal per hores

Descripció: En el cas que no desitgeu incorporar el personal en la vostra despesa fixe, o bé que necessiteu un reforç unes hores determinades, depenent del perfil i necessitat es pot donar servei per hores.

Funcionament: Després de rebre la petició, ASISgrup es posarà en contacte amb l’entitat via correu electrònic per omplir formulari, definir el perfil del lloc de treball i indicar pressupost per hores. Un cop acceptat el pressupost s’engegarà el procés de tria del candidat i posterior entrega a través d’ETT. Les hores es facturaran mensualment o a fi de servei.

Accés a servei tarifa d’enviament de CV plana per entitats, escull l'opció que més s’adapti a les teves necessitats! Consulta'ns totes les opcions.

 

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325