Cercar

Serveis de neteja

Neteja Domèstica

Serveis de neteja

Compra Neteja Domèstica al millor preu

0

Ho sabem, sabem que no es fàcil deixar entrar algú a casa teva, i per això tractem la neteja domèstica amb especial cura. La nostra experiència en atenció a persones depenents ens fa ésser grans coneixedors de la casuística del servei de neteja domèstica. Com tu, donem molta importància als canvis de personal i per això fem tot el possible perquè això no succeeixi i si ha de ser així, sempre se’t comunicarà prèviament.

Si ens deixes ho fem per tu!

Personal uniformat, experimentat, discret i de confiança farà la neteja de manteniment del vostre domicili en l’horari escollit i realitzarà la neteja dels espais indicats.

Serveis puntuals o de manteniment (setmanal, quinzenal, mensual,...).

El nostre personal farà la neteja amb els productes i utillatges que els propietaris del domicili facilitin.

Annex-PROCEDIMENT-NETEJA-DOMeSTICA2015102020211008-757.pdf

 

OBSERVACIONS COMPRA: El servei de "MANTENIMENT" només es vàlid si té una freqüència setmanal, en cas contrari el servei  és "ESPORÀDIC". Afegiu a notes abans de finalitzar la comanda totes les dades necessaries per la realització del servei: dies i horari, tasques a realitzar, altres observacions. En cas que la informació facilitada no sigui suficient, us contactarem via telefònica. El servei mínim és de 2 hores.

Sol·licita pressupost sense compromís

El nostre personal qualificat valorarà la seva necessitat en el menor temps possible.

Sol·licitar pressupost

També pot trucar-nos al telèfon:

972 410 325