ASISgran compta amb un equip de professionals sociosanitaris titulats que podran realitzar el servei allà on es necessiti.

Els Serveis Professionals Sociosanitaris persegueixen una atenció biopsicosocial, una visió integrada de la salut, que inclou: l’estat físic, l’estat psicològic i l’activitat social.

Pretenen la millora de la salut en general i de la qualitat de vida en particular, d’aquelles persones que per un o altre motiu no poden desplaçar-se per cercar el servei.

 • Serveis professionals a domicili: El professional es desplaçarà a casa teva.
 • Serveis professionals per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

Servei de Podologia

Contractació

  Descripció

  Oferim un servei d’atenció a la salut de les teves extremitats inferiors i peus. Un Podòleg titulat realitzarà la prevenció, diagnòstic i tractament de: durícies, callositats, tall i fresat d'ungles, tractament del peu de risc (peu diabètic i vascular).

  En condicions normals és recomanable fer una visita anual a podòleg.

  Qualsevol persona amb mobilitat reduïda té més propensió a trastorns tròfics i trastorns estàtics. Especialment els peus de la gent gran requereixen molta atenció. Al llarg dels anys els peus han d’aguantar molt de pes, i la seva estructura, músculs, ossos i articulacions pateixen modificacions que fan que siguin més vulnerables i requereixin atenció periòdica.

  Amb l’edat s’observa pèrdua de teixit adipós i deshidratació que juntament amb malalties cròniques com artrosis, artritis, trastorns vasculars, Diabetis, provoquen deformitats als peus que dificulten el caminar i poden provocar lesions amb més facilitat. 

  La podologia geriàtrica està dirigida a millorar la qualitat de vida de les persones grans.

  La correcta cura del peu, a més de l’assessorament ortopèdic adequat poden millorar l’autonomia de la persona i ajudar a prevenir caigudes i altres problemes de mobilitat.
  Podem realitzar el servei de quiropòdia a qualsevol centre o a domicili, el professional es desplaçarà amb tot l’equipament necessari.

  El Podòleg/a titulat/da atendrà la salut dels teus peus al teu domicili:

  • Durícies, callositats, tall i fresat d'ungles.
  • Tractament del peu de risc (peu diabètic i vascular).
  • Cures puntuals.

   

  Consulta també el Servei professional per centres: El professional es desplaçarà al centre que el contracti: Residència, centre de dia, hospital, clínica o centre sanitari, casals, col·legis professionals,...

   

  Θ OBSERVACIONS SERVEI ONLINE

  • El servei online es realitza únicament a l'area metropolitana de Girona. Per altres ubicacions consultar preu i funcionament.
  • El servei es realitza en el domicili de l'usuari o en el centre assistencial.
  • Al realitzar la compra, tria la opció "Recollida en Botiga - oficines d'ASISgrup" en les opcions de transport.
  • Un cop realitzada la compra ens posarem en contacte amb vosaltres.